Twee nieuwe werknemers

Vanaf 1 juni 2015 zijn Marianne Meijerink-Voskuil en Jacqueline Luijkx bij “Future” komen werken. Marianne werkt als praktijkassistente en Jacqueline als Medisch Pedicure. Jacqueline is ambulant en in beide praktijken in Garrelsweer en Middelstum werkzaam. Welkom Marianne en Jacqueline!

Gecontracteerd bij Groninger Huisartsen Coöperatie

LogoGHCWij zijn zeer verheugd dat per 1 april 2014 ons contract voor de medische diabetische voetzorg binnen de ketenzorg bij de GHC is verlengd. Vanaf 1 april is alleen de Medisch Pedicure nog gecontracteerd bij de GHC en is het aantal gecontracteerde pedicures teruggelopen van 205 naar 60. Het aantal diabetici in de provincie Groningen ligt op dit moment op 27.500 patiënten en is snel stijgend. Daarmee voorziet “Future” de complete noordoost-hoek van de provincie Groningen van medische voetzorg: van Garmerwolde tot en met Bedum, Uithuizen, Uithuizermeeden, Ten Boer, Middelstum, Westeremden, Roodeschool, Loppersum, Appingedam, Delfzijl en alle kleinere plaatsen binnen het gebied. Indien het mogelijk is komen de patiënten naar de praktijk, is dit niet mogelijk dan komen wij bij u thuis of in de instelling waarin u verblijft (tegen € 3,00 reiskostenvergoeding). Voor uw medisch noodzakelijke voetzorg vallend onder de GHC voorwaarden betaalt uw verzekering rechtstreeks aan de pedicure. Hiervoor hoeft u dus niet bij uw pedicure af te rekenen.

Medisch Pedicure

LogoGHCPer april 2013 is uw praktijk “Future” Wellness and Beauty opgeschaald tot Medisch Pedicure Praktijk. Dit houdt in dat reguliere cliënten maar ook patiënten van harte welkom zijn in de praktijk voor complete medische voetzorg en/of cosmetische voetverzorging. Huisartsen en podotherapeuten kunnen u doorverwijzen naar de Medisch Pedicure, maar de Medisch Pedicure kan u ook doorverwijzen naar huisarts of podotherapeut. Voor de voetzorg van patiënten met Diabetes Mellitus zijn wij een contract aangegaan met de “Groninger Huisartsen Coöperatie” en de zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen alle huisartsen van de provincie Groningen en de kop van Drenthe hun patiënten met DM doorverwijzen naar ons i.v.m. Diabetische Voetzorg.

Geslaagd!

VerkoopartikelenVanaf 4 april 2012 kunnen cliënten met risicovoeten behandeld worden bij “Future” Wellness & Beauty. Onder de risicovoet vallen:

  • Diabetische voet
  • Reumatische voet
  • Oudere voet
  • Verwaarloosde voet
  • Spastische voet
  • Oncologische voet

Cliënten hebben altijd een verwijzing van de huisarts/internist nodig om voor vergoeding van de ziektekostenverzekering in aanmerking te komen. Kijk in uw verzekeringspolis naar de voorwaarden voor vergoeding vallende onder uw basisverzekering en uw aanvullende verzekering.